Om Funktionshindrade iFokus

Välkommen till Funktionshindrade iFokus!

Den här sajten är ett diskussionsforum rörande arbetsmarknaden och andra politiska frågor som rör funktionshindrade. Vi tar upp frågor så som, varför finns det så dåligt med arbeten för funktionshindrade? Varför arbetsgivare sällan är villiga att anställa personer med funktionsnedsättning? Vi diskuterar även andra frågor rörande handikapp så som nedskärningarna i assistansen och hårdare regler från försäkringskassan.

Sidan vänder sig till alla med intresse och anknytning till funktionshinder så som personal och anhöriga. Sidan bjuder även in politiker, forskare och andra beslutsfattare att kommentera och diskutera.

Jag heter Joakim Gustafson och lever själv med ett funktionshinder och personlig assistans. Jag har sätt medaljens baksida av att inte få chansen att komma in på arbetsmarknaden och min vardag kretsar ständigt kring politiska frågor som påverkar mitt liv.

Jag har startat sajten för att arbetsmarknadsfrågor rörande funktionshindrade ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker det är värt att diskutera alla intressepolitiska frågor angående detta ämne och jag har länge saknat en webbplats där såna frågor ligger i fokus.

Värd

Avatar för jokkoono

Medarbetare

Avatar för Skorpion76